fabulák | FANNiHALMi - Bridalwear Skip to content

fabulák

halmi fanni
Kezdettől az az elhatározás él bennem, hogy a vállalkozásom többről szóljon, mint egy termékről. Amit kínálok az egy személyre szabott szolgáltatás, egy közös értékekre épített kapcsolat, aminek a célja, hogy a történeted kiteljesedjen. Minden ruha elmond egy történetet, de én abban akarok segíteni, hogy ez igazán a tiéd legyen. Gyönyörű, egyedi, környezettudatos, pont mint te. Ezért gondoltam azt, hogy elindítok egy blogot, amiben megoszthatok veletek szerelmeket, embereket, érdekességeket, amiken keresztül megismerhettek engem, és ráismerhettek magatokra.


menyasszonyi ruha fotozas werk foto

Első esküvői ruha fotózás

Az első fotózásra egy szerencsésen napos és meleg decemberi napon került sor. Erre az alkalomra 7 ruhát készítettem, hogy bemutathassam a víziómat, és az újrahasznosított alapanyagokban rejlő lehetőségeket.
tovább olvasom
textilhalom tull csipke szaten

Fenntartható menyasszonyi ruha? Igen!

Első bejegyzésként szerettem volna azzal kezdeni, hogy milyen kapcsolatom van a divattal, közelebbről az esküvői ruhákkal, miért döntöttem úgy, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, de rájöttem, hogy fontosabb azzal kezdeni, hogy miért így szerettem volna ezzel foglalkozni.
tovább olvasom