tervezőről | FANNiHALMi - Bridalwear Skip to content

tervezőről

Halmi Fanni

Női ruha készítői képesítés után filmekben és reklámokban dolgoztam, és közben az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem diplomát szociális munka és kulturális antropológia szakon. Ez a kettős háttér adta meg azt a holisztikus, emberközpontú szemléletmódot, ami meghatározza a szolgáltatásaink szellemiségét.

Az ELTE képzésein elsajátított tudáskészlet tette lehetővé, hogy mélyebben értelmezni tudjam a stylistként és jelmeztervezőként szerzett tapasztalataimat. Azt az élményt szeretném elhozni a menyasszonyok számára, amit filmekben dolgozva tapasztaltam meg, mikor egy gyakorlott modell vagy színész számára is elengedhetetlen kellékké vált a ruha, azzá az utolsó puzzle darabbá, ami életre keltette a megformálni kívánt személyt. Hasonlatosan ahhoz, ahogy rituálékat és szertartásokat tettek teljessé történelmünk során.

Halmi Fanni portre

Miközben egyre kevésbé tekinthetünk öltözékünkre ceremoniális kellékként, az életünk egy meghatározó pillanatában mégis megőrizte jelentőségét. Az esküvő nem pusztán két személy jogi elköteleződése egymás felé, de egy átalakulás, egy életszakasz lezárása, és egy új ünneplése. Az esküvői ruha kiegészíti a menyasszonyt, megjeleníti külső-belső világát, támogatja és hozzáad pompájához.

eskuvoi ruhak probababakon tull virag diszitessel