szolgáltatásaink | FANNiHALMi - Bridalwear Skip to content

szolgáltatásaink

fordulj hozzánk ha

szeretnél egy egyedi, fenntartható alapanyagokból készült esküvői ruhát: rendelj nálunk menyasszonyi ruha és konzultációs csomagot

menyasszony vagy és nem tudod merre indulj, mi a stílusod, mit is szeretnél: neked találtuk ki a „konzultáció menyasszonyoknak” szolgáltatást

szeretnél megújulni, váltani, de nem tudod merre indulj, segítünk az útkeresésben: nálunk elérhető stílus és öltözködési tanácsadás

szeretnéd meglepni szeretteidet: most lett menyasszony, vagy szeretné ruhatárát/stílusát frissíteni, ajándékutalvány is elérhető nálunk egy általad meghatározott szolgáltatásra

így készül a ruhád

A menyasszonyi ruha megrendelésénél a szolgáltatás magában foglalja a több lépcsős személyre szabott igényfelmérést, ráhangolódást, közös tervezést, az alapanyag beszerzést, a ruha megtervezését, pontos árajánlat és próbabeosztás elkészítését, szabását, elkészítését, kézi varrással készített díszítéseit és a ruhapróbákat. Folyamatában a RUHÁD így készül majd el nálunk:

találkozzunk

Beszélgetés, ismerkedés a koncepcionális kérdések mentén. Kialakul egy elképzelés, mely illeszkedik a menyasszony személyiségéhez, a vőlegényhez és az esküvőhöz. Előzetes árajánlat.

tervezzünk

Fazon, sziluett, alapanyag, szín használat lefixálása. Méretvétel, tervezés, végleges árajánlat elkészítése. Próbák dátumának egyeztetése.

első ruhapróba

Alapruha próbálása, díszítések elhelyezésének
meghatározása, tervezése.

második ruhapróba

Az elkészült ruha próbája, szoknya hosszának meghatározása cipővel, esetleges állítások jelölése, ami után a készre varrás következik.

átadás

A ruhádat utolsó próba után, vállfán és saját ruhazsákban kapod készhez.

a ruha igazi élete csak most kezdődik

Maradjunk kapcsolatban, oszd meg velünk a Nagy Napodon készült kedvenc képedet, élményeidet.

a ruha ára

mennyibe fog kerülni a ruhám?

Ruhád árát alapvetően 2 elem határozza meg a munkaóra és az alapanyag, az első találkozó után egy tól-ig ajánlatot tudunk adni, a második konzultáció/tanácsadást követően készül el a végleges árajánlat. A ruhák egyediek, csak neked és a te méretedre készülnek, sok kézi varrással, hogy a lehető legszebb és legtartósabb legyen, ezért egységes árszabás kialakítására nincs lehetőség.

stílustanácsadás

A RUHA FEJEZZEN KI TÉGED
Stílustanácsadás és öltözködési tanácsadás elérhető a többi szolgáltatás igénybevétele nélkül is, nem csak menyasszonyok számára. 1 illetve 2 órás konzultáció személyközpontú, fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartva történik az öltözködési/stílus/menyasszonyi tanácsadás.
 
Várunk, ha megújulni vágysz, de nincs időd, energiád és kedved egyedül elindulni az úton. Változni, változtatni szeretnél, harmóniát keresel a külső megjelenésed és a személyiséged között.
 

 Menyasszonyok részére átfogó stílustanácsadás, segítő, támogató konzultáció elérhető.

fannihalmi ajándékutalvány

ajándékutalvány

ajándékozz változást!
Ajándékutalvány is elérhető, mely konzultációra (stílus/öltözködési tanácsadás vagy menyasszonyi konzultáció) vagy akár menyasszonyi ruha-szolgáltatási csomagra is felhasználható.

Ha szeretnéd meglepni egy egyedi, különleges, hasznos ajándékkal barátnődet, ismerősödet, akkor neked kínáljuk, általad meghatározott értékben ajándékutalványunkat.