öko-koncept | FANNiHALMi - Bridalwear Skip to content

öko-koncept

így óvjuk a környezetet

A környezettudatosság olyan hívószó, amit mostanában olyan gyakran hallani, hogy kevésbé gondolunk bele ténylegesen mit is értünk alatta. Igaznak látszik, hogy a modern ipari társadalmak környezeti terhelésének problémái nem megoldhatóak kollektív válaszok nélkül, de ezek mégiscsak az egyének napi döntéseinél kezdődnek. Nem várhatjuk, hogy majd mindenki más változtat a szokásain, és így nekünk majd nem kell. Felül kell emelkedni a tanult tehetetlenségen, és ki kell lépni a komfortzónánkból. Ezt ugyanakkor nem szabad önkorlátozásként, lemondásként megélni. A környezettudatosság alapja egy optimista, és törődő életszemlélet.

Környezettudatosnak lenni annyit tesz, felelősséget vállalni döntéseinkért, mert hiszünk abban, hogy van miért jól dönteni. Nem vagyunk tehetetlenek saját életünkben. Ez a felismerés nem idegen a felnőtté válás, az elköteleződés felé vezető személyiségfejlődéstől, melynek egyik fontos lépése az esküvő is.

Cégünk is ezen gondolat mentén jött létre. A szolgáltatásunkkal szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy mindannyian környezettudatosan dönthessünk az életük ezen fontos pillanatában is. Így az esküvővel szimbolizált új életszakasz ténylegesen a jövőbe vezethet.
fannihalmi icons made in EU earthlover textile upcycle

ajánlatunk

amit elkerülünk

Szolgáltatásunk személyre szabott, középpontjában a megrendelő tényleges igényei állnak. Alapfilozófiánk, hogy nem pusztán egy ruhát kínálunk, hanem a megrendelő önkifejezésének eszközét, amivel a nagy napon egy magabiztos és önazonos menyasszony léphet be az új életébe.