Az első fotózásra egy szerencsésen napos és meleg decemberi napon került sor. Erre az alkalomra 7 ruhát készítettem, hogy bemutathassam a víziómat, és az újrahasznosított alapanyagokban rejlő lehetőségeket. A ruhák létrehozása mindössze egy kis zacskó hulladékkal járt, amiben még a csokoládés papírok is benne voltak. 🙂 

Helyszínnek egy Budapest belvárosában álló, 1903-ban épült házát találtam és benne egy pompás, világos, tágas lakást. Az eredeti állapotában megőrzött szobák, a folyosók kézzel készült járólapjai és csempéi számomra a minőséget, időtlenséget, és fenntarthatóságot szimbolizálják, amire én is törekszem. Olyan tárgyi környezet, ami generációkon keresztül érték és szépség.

Nagy Katica és Osváth Judit színésznők élettel töltötték meg a ruháimat, és igazi élmény volt látni milyen magabiztosak bennük. A képekről sugárzik az igazi életvidámság, energia és magabiztosság. Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy Katica és Judit elvállalta a felkérést, hihetetlen professzionálisan oldották meg a feladatot.

Timi fotóinak hangulata teljesen megvalósítja azt a koncepciót, színvilágot, ami a fejemben volt, amikor a ruhákon dolgoztam, finom, elegáns és bensőséges hangulatú. A fotókon látható, jól elkapott pillanatokat remekül kiegészítették Tóth Juci sminkjei, aki a ruhákhoz igazította azokat és ragyogó hajakat is készített percek alatt, megkoronázva a látványt.

Köszönöm az egész csapatnak a munkát, a képek magukért beszélnek!

Képek a galériában.

Fotó: Kovács Timi, Sunlens Photo https://www.sunlensphoto.com/

MUA: Tóth Judit, Makeupstyledesign https://makeupstyledesign.com/

Szépségek: Nagy Katica és Osváth Judit

Recommended Posts